Koekoek’s hof

Een goede vriendin was vele jaren fokker van goede dressuurpaarden tot ze een aantal jaar geleden een pauze inlaste wegens verhuis naar het buitenland, de fokmerrie’s werden verkocht maar de rijpaarden bleven op de Koekoek.

In 2018, na terugkeer uit het buitenland was het duidelijk dat de passie voor de fokkerij ver van uitgedoofd was.

De merrie’s die nog op de Koekoek stonden, Dwhahitah v/h Koekoek’s hof en Ma Fille v/h Koekoek’s hof werden gedekt, de fokkerij was heropgestart…

Iets later werd de duitse merrie Bella Cara, volle zus van de gekeurde hengst Bentley (Belissimo M ) en drachtig van Donier aangekocht.

Begin 2020 besloten we als goede vriendinnen dat ik mee in de fokkerij op de Koekoek zou stappen, we hadden ondertussen samen al een toekomstige fokmerrie aangekocht, Estobarah (Estobar x Lamoureux )

In het voorjaar van 2020 en ondertussen in volle corona crisis werd de 4-jarige Dahlia (Dancier) aangekocht met een merrieveulen van Sir Donnerhall aan de voet, dat we Soulsister doopten.

In het najaar van 2020 kochten we de bonte Living Colours, een 4-jarige merrie van Governor en drachtig van Raccoon (Hero x Deniro)

Ondertussen zijn we april 2021 en werden de eerste veulens geboren, we verwachten er nog 2 !

Wij kijken er alvast naar uit !

Claudia en Nadia